Druhý příchod Ježíše Krista

04.05.2013 07:35

 

Kristus přijde osobně a viditelně na nebesích. Přijde jako Pán pánů a Král králů. Podle Bible přijde tak jak odcházel a uvidí Ho každý člověk.

Každý jasně pochopí, že On je Stvořitelem světa a Vladařem celého vesmíru. Nikdo nebude moci pochybovat, neboť Jeho příchod jako blesk ozáří celou oblohu od  jednoho konce po druhý. Země se zachvěje a otevřou se hroby z kterých jako první vstane Boží věrný lid. Ježíš Kristus přijde a s ním i očekávané vzkříšení lidí k novému životu, či trestu.

Zjevení 1,7 - Hle, přichází s oblaky a spatří ho každé oko, i ti, kdo jej probodli. Všechna pokolení země se pro něj rozpláčí. Ano, amen.

Lukáš 17,24 - Jako když blesk ozáří krajinu od jednoho konce oblohy až po druhý, tak se objeví Syn člověka ve svůj den.

Marek 13,26 - Tehdy spatří Syna člověka, jak přichází v oblacích s velikou mocí a slávou.

1. Tesalonickým 4,16 - Ozve se burcující povel, hlas archanděla a Boží polnice, sám Pán sestoupí z nebe a tehdy jako první vstanou mrtví v Kristu.

Jan 5,28-29 - Nedivte se tomu; přichází totiž chvíle, kdy všichni, kteří jsou v hrobech, uslyší jeho hlas a vyjdou – ti, kdo konali dobro, budou vzkříšeni k životu, ale ti, kdo konali zlo, budou vzkříšeni k soudu.

Ježíš Kristus také varoval před napodobením a falšováním Jeho druhého příchodu a sdělil učedníkům, že  si mají dát pozor.

Ježíš Kristus varoval, že se Satan bude chtít vtělit do Anděla světla. Bude chtít napodobit příchod Ježíše Krista a uvést na svět sjednocení pod svou nadvládou. Proto slyšíte-li o přicházejícím Novém věku, že se Mesiáš zjeví v televizi, či dokonce že tu již žije a zjevuje se na různých místech, nevěřte tomu.  Naplňují se již slova Ježíše Krista, který přesně před tímto svodem varoval.

Matouš 24,26-27 - Řeknou-li vám: ‚Pohleďte, je na poušti!‘ nevycházejte; anebo: ‚Hle, je na tajném místě,‘ nevěřte. Příchod Syna člověka nastane jako blesk – rozzáří oblohu od východu až na západ.

Matouš 24,11 - A povstane mnoho falešných proroků a svedou mnohé.

Matouš 24,23-25 - Kdyby vám tehdy někdo řekl: ‚Hle, Mesiáš je tu!‘ anebo: ‚Tady je!‘ nevěřte. Povstanou totiž falešní mesiášové a falešní proroci a budou dělat veliké divy a zázraky, takže by svedli (kdyby to bylo možné) i vyvolené. Hle, řekl jsem vám to předem.

2. Korintským 11,14 - A není divu, vždyť sám satan se vydává za anděla světla!

2. Tesalonickým 2,3-4 - Nenechte se od nikoho žádným způsobem oklamat. Než ten den přijde, musí nastat odvrácení od Boha. Musí se objevit ten bezbožník a zatracenec, který se postaví na odpor a povýší se nade všechno, čemu se říká Bůh a co se uctívá. Usadí se dokonce v Božím chrámu a bude se vydávat za Boha!