Jak bezpečně vyvolávat duchy zemřelých?

09.08.2014 09:48

Nedávné články o vyvolávání duchů (Proč je nebezpečné vyvolávat duchy a Vyvolávání duchů - otázky a odpovědi) vzbudily velký ohlas a někteří z vás se ptali, zda existuje bezpečná cesta, jak se zkontaktovat s duchy našich zemřelých blízkých.

Taková cesta existuje a to za pomoci vizualizačních technik. Ještě bych ráda zmínila jednu zvláštní techniku, která je ale vhodná skutečně jen v datu, k němuž je určena a jde o Samhainový rituál k uctění předků. I v této vizualizaci, spojené s rituálem, se můžete zkontaktovat s vašimi zesnulými předky.

Ale my se dnes naučíme něco jiného a tím je vizualizační technika, díky níž můžete komunikovat s duchy.

 

Na začátek předesílám, že tato vizualizace se nemusí zdařit napoprvé každému. Méně vnímaví jedinci mají nevýhodu, že budou muset vizualizaci opakovat několikrát, klidně tucetkrát, aby se účel zdařil. Pokud už nyní komunikujete s anděly či jinými bytostmi, bude to pro vás snazší.

Mě se nejvíce osvědčilo dělat tuto techniku před usnutím, kdy je mysl v alfa vlnách a uvolněná a klidná. Pokud se meditace nezdaří, člověk většinou upadne do spánku, ale ani pak nezoufejte, protože pokud vaše vnímavost není vysoká, může se váš zemřelý blízký alespoň "propašovat" do vašeho snu a sdělit vám nějaké poselství.

 

Jste-li klidně a pohodově naladěni, můžete se uložit do postele a uvolnit se. Zhluboka dýchejte, každý nádech ať je delší než ten předchozí, dokud nebudete úplně uvolnění a vaše mysl nebude prázdná.

Pak si vizualizujte, představte, místo, které máte rádi a které vás nějak spojuje se zemřelým. Pro mě osobně to při setkání s babičkou byla zahrada u nás na chatě, kde jsme prožili mnoho pěkného. Vyberte si podobné místo a představte si je do nejmenších detailů. Pociťujte vůně, vánek ve tváři, slunce, hvězdy, všechno. Čím dokonalejší bude iluze místa ve vaší hlavě, tím lépe.

Jakmile se budete cítit připraveni, zavolejte třikrát jméno zemřelého a představujte si do detailu jeho podobu, tak, jak si jej nejlépe pamatujete. Pokud voláte třeba babičku nebo rodiče, nemusíte používat jejich civilní jméno, stačí zavolat "babičko". Zemřelý již bude vědět a ucítí vaše volání, které ale musí vycházet z hloubi vašeho srdce, z nejniternějšího místa vaší bytosti.

Stále myslete na jeho podobu a měli byste jej vidět přicházet, takového, jako si ho pamatujete. Běžte k němu, obejměte se, držte se za ruce, smějte se. Můžete spolu i hovořit, jak je libo. Vize nebývají příliš dlouhé, protože mysl není na tuhle komunikaci běžně nastavena a většinou se propadnete do spánku nebo vás to z komunikace jakoby "vymrští" zpět do běžného vědomí, bývá to dost náhlé, tak se nelekněte.


Pokud se nezadaří napoprvé, nezoufejte a opakujte vizualizaci, dokud se vám nepodaří. Někdy můžete ucítit, že zesnulý jako by nebyl, že jej nemůžete najít. Pak jeho duše již odešla do nové inakrance a vy se s ním kvůli lineárnímu vnímání času již nemůžete spojit. Pak mu alespoň vyšlete lásku a podporu, která zasáhne i jeho novou inkarnaci.

Říká se - o mrtvých jen dobré. Nemá smysl se na mrtvé zlobit, již si prošli "očistcem", místem, kde sami soudí svoje skutky a dobře vědí, co udělali špatně, kde chybili nebo ublížili. Oni už vám odpustili vše, co se za života stalo, buďte silní a odpusťte také. Tak dojdete pokoje vy i duše zemřelého.

 

zdroj: https://poselsvetla.blog.cz