Jiný úhel pohledu na Oblast 51

27.09.2015 11:52

 

Oblast 51 byla založena v roce 1957 a plnila funkci jaderné základny, ve které letecká továrna Lockheed zdokonalovala výzvědná letadla pro potřeby CIA. Dodnes se tu testují nejnovější americké zbraně, mezi jinými tu probíhaly zkoušky s bombardérem Stealth. Oblast 51 byla vždy obestřena tajemstvím. Americké letecké síly potvrdily její existenci teprve v roce 1994. Na obrovitém teritoriu Nellis Air Force Range existuje území, které je téměř pro všechny piloty světa tabu. Tomuto území se říká Dreamland. Ať to zní jakkoli paradoxně, ani piloti z Nellis nejsou oprávněni vniknout do vzdušného prostoru nad tímto územím. Letci ho znají vzhledem k jeho pravoúhlému tvaru kromě jiného jako The Box (Bednu), ale bývá rovněž označován jako Red Square (Rudý čtverec). Této zóně je nutné se za každou cenu vyhnout. Všichni piloti kteří létají kolem zmíněné oblasti dobře vědí, že porušení zmíněného zákazu může snadno skončit sestřelením a smrtí. Od 11.srpna 1961 je tato oblast - vzdušný prostor R-4808 - oficiálně vyhlášena za uzavřenou. Dreamland neboli "Země snů" je skryta za vysokými horskými pásmy.
Pohled na mapu odhalí, že tato nejvíce uzavřená oblast představuje území o rozloze zhruba 40 x 40 km na němž se nacházejí dvě vyschlá jezírka. Na severovýchod od obou jezer se nachází Groom Dry Lake. Ačkoli existují fotografie, které jednoznačně prokazují že na jeho západním břehu je vybudována opravdu veliká vojenská základna a sposta věrohodných svědků, armáda i další oficiální místa hrají při dotazech na poslání tohoto komplexu už dlouhé roky mrtvého brouka. A ještě více se zamlžuje stav v souvislosti s druhým vyschlým jezerem jihozápadně od Groom Lake v oblasti Area 51. O Papoose Lake toho doposud víme jen velmi málo. Rozkládá se hlouběji a skrytěji v Dreamlandu a lze ho jako světlou plochu pozorovat a rozpoznat jen z nejvyšších a velmi vzdálených horských vrcholků. Jezera Groom a Papoose jsou vzájemně oddělena horským pásmem Papoose Mountain Range. A právě v tomto pohoří se podle všeho nachází jedno z největších tajemství naší planety. Přísně střeženou oblast v Nevadě zřejmě znají všichni čtenáři minimálně z doslechu. Jsou zde testovány nové experimentální letouny a údajně jsou zde ukrývány i mimozemské technologie, na kterých se neustále pracuje a vědci se z nich snaží získávat nové technologické poznatky.  Skutečnost je taková, že se zde opravdu nachází zřejmě nejdelší rozjezdová dráha na světě a že na základnu není odnikud vidět. Poslední pozorovací bod vzdálený 17 kilometrů od základny zabrala před pár lety armáda a nyní je celý prostor neprodyšně uzavřen všem očím. Letecký provoz nad oblastí je zakázán až na vojenské lety. Místní obyvatelé často na obloze pozorují neidentifikovatelné létající objekty - UFO (pozor neplést s mimozemšťany!)  a na této popularitě založila i většina z nich svoje živobytí. Takže zde můžete najít jedinou "Mimozemskou dálnici" na světě nebo bar U mimozemšťana apod.  Nutno podotknout, že celou záhadu notně podněcuje vláda USA, která až donedávna tvrdila, že žádná Oblast 51 neexistuje. Teprve v roce 1995  podepsal prezident Clinton výnos, který oficielně ustanovil Oblast 51 vojenským územím. Na jednu stranu tak vlastně řekl, že tato oblast skutečně existuje a zacpal ústa lidem, kteří tvrdili pravý opak, na druhou stranu znemožnil vyšetřovatelům předvolat jako svědky zaměstnance Oblasti 51.  Vzhledem k tomu, že Oblast 51 je nyní oficielní vojenský prostor jsou všichni zaměstnanci vázáni vojenským tajemstvím.  2.1. běžel právě o Oblasti 51 velice zajímavý pořad na programu ČT2  "Oblast 51 - skutečný příběh". Popisovali zde celý průběh dění od založení Oblasti 51 až do současnosti. O UFO zde nepadlo ani slovo a oficielní vládní představitelé prohlásili, že pozorování neidentifikovatelných předmětů nad touto oblastí bylo pozorování experimentálních letounů. NSA a CIA prý povídačky o UFO schválně podporovaly, protože každá dezinformace je lepší, než žádná informace. Všichni se údajně honí za něčím co neexistuje a zatím se na ostatních základnách pěkně v klidu pracuje.
V Oblasti 51 se již nemusí uskutečňovat příliš mnoho experimentů Pouze stačí neprodyšně uzavřít celé okolí, celý prostor elektronicky zabezpečit, rozmístit výstražné tabule a najmout kvalitní bezpečnostní službu vyzbrojenou ostrou municí Je to účinnější než velká reklamní kampaň.
Lidem se totiž zdá podivné, co že v opuštěné krajině tak přísně hlídají a o zábavu je postaráno.  Tajné projekty se v  klidu přesunou na jiné základny - buď letecky, nebo podzemním tunelem, kterým jsou údajně všechny hlavní utajované základny vybaveny. Výzkum může nerušeně pokračovat bez svědků i nadále a pozornost je vázána někde jinde. Pouze musí být původní prostor pečlivě střežen, protože jak i zaznělo v pořadu na ČT2 s největší pravděpodobností jsou prostory Oblasti 51 zamořeny toxickým odpadem a někteří bývalí zaměstnanci základny podali na své bývalé zaměstnavatele žalobu pro poškození zdraví, neboť museli tento toxický odpad bez náležitých ochranných pomůcek pálit, což je také zakázané.  Největším problémem pořadu však podle mého názoru bylo kategorické popírání všeho nevysvětlitelného. Když řekne oficielní zástupce vlády, že veškerá pozorování podivných úkazů na obloze jsou experimentální letouny je to podle tohoto pořadu svaté a není potřeba nad tím dále dumat. Veškeré projekty, které na základnách probíhají jsou sice tajné, ale nejedná se o nic neobvyklého. Nechci tvrdit, že na základně Oblast 51 byly nebo jsou umístěny zbytky mimozemské lodě nebo dokonce živí mimozemšťané, kteří si zde vyměňují technologie s lidmi. Ale na druhou stranu si myslím, že rozhodně ne všechna pozorování neznámých létajících objektů lze vysvětlit vojenským výzkumem.

Oblast 51 se nachází v okolí vyschlého jezera Groom Lake v poušti Nevada. je tajnou vojenskou základnou, jejíž existenci až do nedávna americká vláda odmítala. Byla vystavěna v padesátých letech jako základna armády. Existenci tohoto přes 3.500.000 akrů velkého území připustila americká vláda pod tíhou důkazů až poté co se objevili svědci, kteří tvrdili, že viděli mimozemské plavidlo zkoumané pracovníky americké armády. Podle podrobné mapy této oblasti obrovská soustava budov vůbec neexistuje. Žádné budovy, podzemní bunkry ani fantastických 9,5 kilometrů dlouhá startovací rampa. Letečtí konstruktéři a odborníci si zatím marně lámou hlavu nad tím k čemu by mohla sloužit skoro deset kilometrů dlohá startovací rampa, vedoucí přes jezero Groom. V oblasti 51 v minulosti proběhlo mnoho tajných projektů. Byly zde testovány Lockhead U-2 nebo F117A stealth. Nyní zde pravděpodobně probíhá projekt Aurora. Je to krycí název projektu tajného vojenského letadla SR71-Blackbird. Je zajímavé, že všechny tyto projekty souvisely s vysokorychlostními letadly.

Ostraha Dálnice 375 vede skoro až do centra oblasti 51. Americká armáda vám však zamezí přístup po této silnici, velice rázně vás donutí odjet a ještě vás legitimuje. V okolí základny S-4 jsou rozmístěny miny, kamery a bariéry z ostnatého drátu. Letecký prostor nad Area 51 je nejstřeženější vzdušný prostor na světě. Za vniknutí do oblasti 51 jsou vyměřovány pokuty přes 5.000 amerických dolarů. Někteří svědci dokonce tvrdí, že byli svazováni, pečlivě prohledáváni a někdy vyslýcháni nepřetržitě i 8 hodin. Někteří z těch kdo se "prohřešili" byli uvězněni i 10 měsíců za ohrožení Národní bezpečnosti. Proč? Ukrývá zde americká vláda havarovaná UFO? Někteří svědci tvrdí, že ano.

Svědci Většině svědků bylo vyhrožováno fyzickou likvidací. Většinou telefonem. Nejznámější svědek, který vypovídá o základně S-4 vcelku věrohodně je Robert Lazar. Ten tvrdí, že pracoval na zákadně S-4 půl roku od prosince 1988 a že zde pracoval na několika strojích, které považoval za mimozemského původu. S tím přišel v roce 1989 a potvrdil tím doměnky mnoha UFOlogů. Prý viděl obrovský podzemní komplex, v kterém sám pracoval, a který se nachází pod povrchem pouště. Vchod do tohoto komplexu je prý velice dobře maskován. Je umístěn ve skále a otevírá se jako garážová vrata. Poté co se zavře, naprosto splyne se skálou. Robert Lazar je, podle jeho slov, přesvědčen, že pracoval s mimozemským materiálem a s mimozemskými plavidly a že se setkal s mimozemskou inteligencí. Po této výpovědi se Roberta Lazara údajně někdo pokoušel zastřelit, když jel autem domů a bylo mu tvrdě vyhrožováno fyzickou likvidací. Následujících pět let byla americká nejvyšší místa bombardována otázkami na oblast 51 a postupně zaháněna do úzkých. Až v roce 1994 byla americká vláda zatlačena do krajní situace, kdy stále více světové veřejnosti věřilo v existenci nejen oblasti 51 a základny S-4, ale i v UFO ukrývaná v těchto prostorách. Proto letecké síly USA potvrdily existenci této základny aby předešly ještě většímu tlaku.

Skeptici a Věřící Stále více lidí věří, že na základně S-4 a pod(!) ní jsou ukryta UFO a mimozemská těla posádky těchto plavidel. UFOlogové požadují aby americké letecké síly řekly co se v Area 51 skutečně zkoumá. Zda jsou to jenom supertajné stíhačky, nebo mimozemské technologie, které používá vláda pro vývoj vysokorychlostních letadel. Skeptici se ohánějí především tím, že nikdy nebylo nad oblastí 51 vyfotografováno, nebo natočeno UFO, kromě fotografie, na které je vidět neumně zamaskovaný poklop na popelnici. Mnoho svědků však vypovědělo, že nad základnou S-4 byly spatřeny létající objekty, které nevypadaly ani jako vojenské helikoptéry, ani jako vojenská stíhačka.

Je v A51 UFO? Někteří ufologové zacházejí do krajností a tvrdí, že americká vláda nejen, že UFO v základně S-4 ukrývá, ale že uzavřela něco jako pakt s mimozemskou civilizací a že jim poskytla Tuto oblast na Zemi výměnou za znalosti jejich civilizace. Avšak základní otázky zůstávají. Ukrývá americké letectvo v oblasti 51 UFO? Využili inženýři při stavbě vysokorychlostních strojů mimozemských technologií?

Pokud ne, proč se tak bojí odhalení?

Vstup do této oblasti vás může stát i život. Je možné, že zde americká vláda ukrývá odpovědi, které se týkají mimozemských civilizací a jejich technologie? .......Poušť v Nevadě je pustý a nehostinný kraj a přesto zde nalezneme zájmy americké vlády, která tady nechala vybudovat komplexy budov, komunikačních přístupových cest a 9,5 km dlouhou startovací dráhu. Area 51 (Oblast 51) má rozlohu, která by asi tak odpovídala dnešnímu Švýcarsku, dnes je to nejlépe střežený objekt a to i ze vzduchu. Area 51 vznikla v roce 1957 a byla označena za tajnou základnu kde se testovaly stroje letecké firmy Lockheed. V dnešní době se zde testují nejnovější zbraně USA. Toto místo je obestřeno temným stínem tajemství, které se opírá o tvrzení očitých svědků, že se zde zkoumají stroje mimozemských civilizací. Byly zde často pozorovány záhadné létající stroje podivných tvarů. Tvrzení těchto svědků však vláda značně znevažovala. V této oblasti pracoval i jistý Robert "Bob" Lazar narozen 26.ledna 1959, který potvrzuje ve své výpovědi, výskyt UFO a že letecké síly USA využívají technických znalostí a možností mimozemšťanů. ....... Dále vypovídá, že v Oblasti 51 se nachází podzemní komplex pod oficiálním označení S4 a je ukryt před zraky nepovolaných a zvědavců, pod celým horským pásmem. Využívá se zde vysoce pokročilé technologie, která prý nemohla být stvořena člověkem. Jsou zde i cizí kosmické lodě, které ho upoutaly svým vzhledem. Byly bez stop po jakémkoliv sváru, žádné šrouby ani spojovací nýty. Všechno mělo měkký a zaoblený tvar, který připomínal vosk. Všude byly iluminátory, oblouky a malá křesílka. Samotný pohon tohoto stroje pak byl ve velikostí basketbalového míče a kolem něj bylo antigravitační pole, které procházelo středem vesmírné lodě. Podle získaných materiálů následně zjistil, že bytosti, které ovládají tyto stroje, jsou ze souhvězdí "Zeta Reticuli". Dále zde nalezl i přísně tajné dokumenty, ve kterých se mimo jiné ....... píše o tragické nehodě, která se udála v roce 1979 kdy mimozemšťané zabili vědce a členy obrany ze základny. Svědek však ale nepotvrdil, že by v komplexu S4 viděl nějaké mimozemské návštěvníky, ale to co viděl, ho jen utvrdilo v domnění, že se setkal s něčím velmi podivným. Dále potvrzuje ve své výpovědi, že při přecházení z jedné místnosti do druhé "všiml jsem si koutkem oka dvou mužů v bílých pláštích, jak se dívali dolů a promlouvali s něčím malým s dlouhými pažemi, nevím co to mohlo být, viděl jsem to jen několik vteřin". Výpovědi tohoto svědka nevypadají příliš věrohodně a tak si můžeme položit otázku, jsou důkazem mimozemské inteligence? Pravdivost výpovědi Boba Lazara však potvrzuje i dalších dvanáct lidí a dokonce je prý i v držení jedna videokazeta s rozhovorem člověka, který řídil několik velmi důležitých vojenských programů a tvrdí, že vláda vlastnila mimozemské přístroje a mimozemšťany již od počátku šedesátých let. Tato kazeta však má být zvěřejněna až po jeho smrti a další svědkové nechtějí o těchto záležitostech hovořit, protože se obávají možných následků. Novináři, kteří se zabývají informacemi o Oblasti 51 se setkávali s velkým strachem svědků, kteří byli údajně psychicky vydíráni a bylo jim dokonce vyhrožováno fyzickou likvidací. Jsou informace o Area 51 věrohodné? Možná, že vše má způsobit jen chaos a zmatek, který mistrně kuje supertajná organizace vědců "Majestic 12", která vznikla někdy v roce 1947 na pokyn presidenta Trumana. Je zde ještě mnoho nevyřknutých otázek a ještě méně zodpovězených. Snad je to jen velká bublina, která po prasknutí nepřinese vůbec nic nového, ale co když je na všem přece jen trochu 

Na všech dveřích, stěnách a hlavních užívaných mechanismech a zařízeních jsou patrné znaky v cizí symbolické řeči a v univerzálním systému symbolů, kterému rozumí jak lidé tak cizí bytosti pohybující se na základně. Thomas C. sdělil, že od druhé úrovně jsou povinné jakési uniformy. Tak například všichni, kteří se pohybují na druhé úrovni nosí špinavě bílou uniformu, spíše jakousi kombinézu opatřenou zipem. Každé osobě je denně zvážena tělesná hmotnost. Používání ID karet je nutností. Před každými dveřmi či vstupy do dalších prostor a nebo pod plochami těsně před všemi důležitými mechanismy základny jsou zabudovány velmi citlivé váhy, které permanentně skenují tělesnou hmotnost každé osoby uvnitř systému. Jednotlivec umístí svou osobní ID kartu do štěrbiny a pak vstoupí do soustavy číselných znaků příslušného "klíče". Osobní váha a kód musí odpovídat údajům na ID kartě. Všechny výtahy jsou magneticky kontrolované. Neexistují žádné výtahové kabely. Na stejném principu fungují všechny šachty i větší dopravní tunely. Neexistují žárovky nebo zářivky. Prostory jsou ozářeny speciálními fosforeskujícími a luminiscenčními jednotkami. Některé větší a hluboké tunely používají formu "phosphorus pentoxide". Podle svědectví, které jsou v současné době k dispozici a které se vztahující k podzemní tajné biologické laboratoři v DULCE lze říci, že na "Úrovni - 1" se nachází depa pro údržbu chodeb a tunelů, "Úroveň - 2" obsahuje depa pro vlaky, raketoplány, stroje pro ražbu tunelů, "Úroveň - 4" obsahuje nejvýkonnější laboratoře věnující se výzkumu člověka, ale i takových mechanismu jako jsou telepatie, hypnóza a sny. Při této příležitosti Thomas zcela vážně tvrdí, že vědci v DULCE jsou již dnes schopni oddělit bioplasmatické tělo od fyzického a do takto vytvořené fyzické slupky umístit cizí entitu poté co provedou životní neutralizaci Duše člověka. Tomuto mechanismu se prý odborně říká: "life - force - matrix". Na "Úrovni - 6" se nachází ve slengu zaměstnanců základny tzv. "NIGHTMARE HALL". Jde v podstatě o specifickou genetickou laboratoř kde jsou dělány experimenty na rybách, ptácích, myších, ale i lidech. Není žádných tajemstvím, že GREYS a REPTILOIDS jsou vysoce analyticky a technologicky orientované rasy. Bohužel do jejich nebezpečné hry se zapojil, respektive byl vmanévrován i lidský druh.