Negramotný kanibal

25.08.2019 16:35

 

Před dávnými a dávnými léty mi moje tehdy pětiletá vnučka položila surrealistickou otázku: Dědo, víš, co je analfabetický avokádo? Nevěděl jsem. Tak abyste to věděli také, je to avokádo, které si vzalo za manželku broskev.

Analfabeti by neměli usedat do ministerských křesel. Aniž lidojedi. Není mi jasné, proč. Ministři často škodí víc než jiní a považuju za diskriminaci, kdyby tito nevýznamní škůdci měli být ze soutěže vyřazováni. Ale vyjádřil se dnes v tom smyslu znalec ústavního práva, jenž zřejmě ví, že to tak je. On tam přidal ještě osoby trestané, což by diskvalifikovalo celou plejádu našich předchozích prezidentů, nemluvě už pro jistotu o osobách trestně stíhaných.

Premiér Babiš nedávno hrdě prohlásil, že není slabým premiérem, tak jistě vezme zájem své funkce, své vlády a především zájem demokracie řádně do ruky a nepřipustí další ohýbání ústavy v bláhové naději, že v případě maléru, mu Zeman udělí amnestii. Tak mentálně defektní, aby prezidentovi věřil, snad není.

Podle průzkumu se těší náš prezident stále důvěře nadpoloviční většiny této společnosti. Úzce to souvisí s milionovým nákladem bulváru, což je unikát v civilizované Evropě. Je to ale současně důkaz o tom, že tato společnost si vůbec neváží svobody, že k ní nedorostla.

Co je hlavní důvod obliby hulvátů? Že si dělají, co chtějí. Národe pozor! To není svoboda, to je morálka a počínání gaunerů a až se rozhodnou – protože se jim zachtělo – tak zatočí nejen s těmi, které nemají rádi, ale se všemi.

Hrubou chybou školství je, že se dějepis učí stále dokola od praotce Čecha a Lecha po druhou světovou válku, maximálně po únorový puč v roce 1948 a že se děti a dospívající nedozvídají nic o posledních padesáti letech, které se chce některým v čele tohoto státu viditelně opakovat.

Negramotný kanibal, který nesmí usednout do křesla ministra kultury, je tedy další hradní předváděčkou. Trollům se to velice líbí, jak se lze dočíst v několika diskusích a běda tomu, kdo by to snad chtěl kritizovat. Pan prezident má přece 57% důvěru! Rád bych připomněl, že Adolf Hitler se stal vůdcem a říšským kancléřem, protože úřad prezidenta a kancléře se po smrti Hindenburga sloučil. To odsouhlasil plebiscit občanů většinou 89,93 % z 95,7 % oprávněných voličů, čili 86,06 % ZE VŠECH VOLIČŮ. Tak úžasný a velký ještě Miloš Zeman není! Ale když se bude ještě chvíli snažit...

 

Zdroj: https://blog.aktualne.cz/blogy/radkin-honzak.php