Setkání s Bohem je něco krásného, co nejde popsat slovy...

25.07.2009 09:49

 

I mě se stalo, když mi bylo 30 let, že jsem se dostal na práh života a smrti.

Odehrálo se to tak, že jsem byl na dovolený v cizině u známých, jezdili jsme po výletech a a okolí.
Jednou při návratu asi kilometr od obydlí v lese na polní cestě mě začaly svědět kolena a najednou jsem cítil takovou slabost, tak jsem ještě stačil zastavit auto, které jsem řídil a za pomoci své matky vylézt z auta. Po několika krocích jsem začal vnímat, že se ze svého těla pomalu oddaluju a začínám stoupat do výšky a pozoruji své tělo, jak se vzdaluji, již to jakoby nebylo mé.
Najednou jsem se ocitnul v jakémsi tunelu, který byl tmavý a po chvíli přicházela jasná zář. Zastavil jsem se a spatřil krásný třpyt a v něm postava, která ke mě promluvila a pravila: ještě je čas, musíš se vrátit, ještě musíš vykonat spoustu úkolů, co tě čeká na zemi.
A pak začla cesta návratu, najednou jsem se opět vznášel nad svou postavou, kterou matka podpírala, až jsem najednou byl uvnitř své osoby. Najednou jsem se cítil hrozně slabý, pomalu neschopný cokoliv učinit. Po převozu k příbuzným jsem proležel tři dny, kdy mi dávali všelijaké posilující prostředky. Po třech dnech se mi navrátila síla, kondice, mohl jsem se vrátit zpátky domů. Později jsem se dozvěděl, že na tom místě, kde mě to postihlo, se stalo kdysi neštěstí.

Setkání s Bohem je něco krásného, co nejde popsat slovy...

 

Zdroj: https://www.esoterikweb.cz