Třináctiletý chlapec z Alabamy

03.12.2019 15:32

 

Alabama – Třináctiletý chlapec z Alabamy, který se zázračně zotavil po prohlášení lékařů, že jeho mozek je mrtvý a jeho orgány by se měly darovat pěti dalším dětem, řekl, že v nebi chodil s Ježíšem a svým sourozencem, který zemřel před narozením.

„Viděl jsem tmavou mužskou postavu s vousem,“ řekl teenager Trenton McKinley ve středu pro televizi CBN. „Držel mě za ruku a procházeli jsme se spolu. Za druhou ruku jsem vedl dítě a maminka mi řekla, že před tím, než jsem se narodil, ztratila chlapečka před porodem. Dnes vím, že to byl můj bratr.“

McKinleyova matka Jennifer Reindlová sdílí svůj příběh o zázračném obratu v životě svého syna, protože chce změnit další životy.

„Doufám, že náš příběh změní životy jiných a děkuji všem za modlitby a povzbuzující slova. Jsem vděčná Pánu a vždy budu svědčit o Bohu a jeho zázraku. Doufám, že náš příběh přináší povzbuzení všem matkám, které čelí životním zkouškám.“

Před dvěma měsíci měl Trenton McKinley nehodu, když seděl v přívěsném vozíku za bicyklem. Jeho přítel náhle zabrzdil, což způsobilo, že přívěs se převrátil a on hlavou uhodil o cestu.

Paní Reindlová řekla, že její syn měl lebku zlomenou na sedmi místech a lékaři neočekávali, že by se probral z kómatu.

Život jejího syna závisel na přístrojích, které za něj dýchaly, takže se s manželem rozhodli, že podepíší dokumenty umožňující darování orgánů pěti čekajícím dětem.

Den předtím, než lékaři plánovali ukončit jeho život, se Trenton McKinley zotavil.

„Měl modré oči… teď jsou zelené s malými bílými skvrnami jako třpytkami… říkají, že když se podíváte na Boha… pigment se změní… a moje dítě bylo v nebi po celý den… on je zázrak,“ řekla maminka Reindlová.