Varuje peruánský prorok pro rok 2016 ??

02.01.2016 20:58

 

Peruánský advokát, prorok a pastor Ricardo Salazar žijící v Japonsku tvrdí, že třetí světová válka začne v polovině června. Údajně má začít tak, že Čína a Rusko napadnou oslabené Spojené státy americké.

Pastor ve videu, které zveřejnil na serveru YouTube, tvrdí, že ho před dvěma lety kontaktovali lidé a řekli mu, že jej Bůh použije jako svého proroka. 

Od té doby k němu prý prostřednictvím snů, vizí a hlasů přicházejí věštecké vize. Salazar nyní tvrdí, že svět příští rok potká nejen pád asteroidu, ale i třetí světová válka.

Pastor tvrdí, že počátkem roku 2016 Evropa uzavře své hranice před uprchlíky a stejně se zachovají další země včetně USA. V únoru prý Čína zaútočí na Japonsko. Kritický prý bude duben, kdy se na na večerní obloze objeví zvětšující se hvězda a Rusko potrvrdí, že se k Zemi blíží asteroid. Ten Zemi podle proroka zasáhne 15. až 17. května na pobřeží Puerto Rica a způsobí zemětřesení po celém světě a tsunami, které zabije 1,2 miliardy lidí.

Následně vybuchnou sopky po celém světě a do ovzduší se dostane popel, který zablokuje sluneční paprsky a způsobí dobu ledovou. To nejhorší má ale stále přjít. 16. června 2016 podle Salazara vypukne třetí světová válka poté, co Rusko a Čína zaútočí na silně oslabené USA, a 25. října Rusko-čínská aliance válku údajně vyhraje.