Znak šelmy? Tisíce očipovaných Švédů

04.04.2020 23:11

 

Tisíce lidí ve Švédsku souhlasí s mikročipy pod kůží využívaných při finančních transakcích, přístupu k informacím, cestování vlakem a otevírání zámků dveří.

Švédská společnost "Biohax International" si patentovala mikročip, který se injekcí zavede do ruky. Jowan Österlund (38) založil svou společnost v r. 2013 a mikročip implantovala již 4000 lidem ve Švédsku i jinde v Evropě. Österlund vyjádřil přesvědčení, že zájem projeví i "miliony" dalších lidí. Ve Švédsku je již téměř úplně bezhotovostní fiannčný styk a Švédové tak důvěřují své vládě, že si nemyslí, že by použila tuto techniku proti nim.

"Je to kulturní záležitost," prohlásil podnikatel. "Máme rychlejší adopční schopnost při této nové technice a větší důvěru ve vládu než jinde. Nebojíme se to využít."

Fanoušci čipů je označují za mnohem bezpečnější než jiné věci. Zajímají se o ně zejména lidé, kteří mají zájem i o tetování a piercing.

Edwin Black, investigativní žurnalista a autor knihy "Válka proti slabým: Eugenika a kampaň Ameriky k vytvoření vyšší rasy" pro LifeSiteNews řekl, že nová technika by mohla přivolat konec osobní svobody celých populací.

"Mnoho let jsme se obávali tohoto momentu, kdy se čip stane dostatečně malým, aby se mohl vložit do ruky. To znamená, že lidské chování může být kontrolovatelné vládou nebo vládní společností. Vláda bude schopna vymazat celou třídu lidí na základě jejího původu nebo opozici vůči své politice."

Black zmínil Čínu - "průkopníka eugeniky naší doby" a její sociální kreditní systém, který kontroluje chování a pohyb obyvatelstva a řekl:

"Pokud se tato technika použita masově zejména v totalitních režimech, uvidíme obrat směrem k neznámé oblasti lidské existence. S touto A.I. (Artificial Intelligence - umělou inteligencí) bude všechno možné. Mechanismus zabíjení by mohl být součástí tohoto implantátu. Tak jak může otevírat dveře, tak je může i zavírat."...

Křesťanští komentátoři si všimli, že čip má záhadný obraz podobající se na tzv. "Znaku šelmy" ze Zjevení sv. Jana.

Tam se také uvádí:

A působí, že všichni, malí i velcí, bohatí i chudí, svobodní i otroci, přijímají na pravou ruku nebo na čelo znak, a že nikdo nemůže kupovat nebo prodávat, pouze ten, kdo má znak: jméno šelmy nebo číslo jejího jména (Zj 13,16-17).

Sv. Jan píše tedy i o "druhé šelmě", která přiměje lidi, aby byli označeni a zakáže neoznačeným kupovat či prodávat.

Mohlo by to být kritické, jestliže příjem čipu spojí s podmínkami a podpisem souhlasu s tzv. lidskými právy jako přijetí homosexuální ideologie, potratu, a jiných nemorálních postojů. Tak by přijetí čipu znamenalo obrátit se k satanovi a odklonit se od Boha jak se uvádělo na nedávném "Římském setkání".